De eerste info-avonden voor de muziekverenigingen en koren in Loon op Zand en Bernheze waren goed bezocht. De burgemeesters openden  de avond met een kort verhaal over het thema van Eldorado: ondermijning. Daarna vertelden tekstschrijfster Wiske Sterringa en componist Bart van Dongen over hoe Eldorado gaat worden en wat er van de muziekverenigingen en koren verwacht wordt als ze meedoen. Duidelijk werd dat er op ieder niveau meegedaan kan worden en dat spelplezier voorop staat. Bij deelname zal iedere deelnemende vereniging goed begeleid worden door Wiske en Bart, zij zullen iedere vereniging gaan bezoeken op een repetitie Tevens zal op deze web-site bladmuziek en mp3 bestanden geplaatst worden zodat iedereen thuis nog individueel kan oefenen.

De professionele acteurs die het verhaal dragen zijn ook al bijna allemaal bekend. De hoofdrol zal gespeeld worden door Bjorn van der Doelen. Eldorado krijgt een lengte van iets meer dan een uur.

De verenigingen is gevraagd om voor kerstmis door te geven per mail of ze meedoen of niet.

Mocht u als vereniging de info-avond gemist hebben en alsnog graag bijgepraat willen worden:

stuur een mail naar info@eldorado2020.nl

Ook is het mogelijk alsnog naar 1 van de info-avonden te komen in Cuijk, Hilvarenbeek en Rucphen. Voor data en locatie zie infoavonden

Graag aanmelden info@eldorado2020.nl